• I.C. Frimu Nr. 1, 507170
    L. Calnicului, Brasov, Romania
  • +40 268 515 111
    office@stelcoro.ro

SERVICII ȘI SOLUTII

La Stelco Romania SRL din Brașov, regiunea Transilvania, avem mereu o misiune de îndeplinit: să fabricăm și să livrăm produse și piese care să respecte atât specificațiile cât și cerințele clienților noștri. Nu a fost mereu usor, însă prestăm aceste servicii de foarte mult timp. Suntem la a treia generație de tehnicieni, sudori, operatori CNC și ingineri, care continuă misiunea nostră; astfel ne putem mândri că ducem tradiția mai departe.

SERVICII ȘI SOLUTII

La Stelco Romania SRL din Brașov, regiunea Transilvania, avem mereu o misiune de îndeplinit: să fabricăm și să livrăm produse și piese care să respecte atât specificațiile cât și cerințele clienților noștri. Nu a fost mereu usor, însă prestăm aceste servicii de foarte mult timp. Suntem la a treia generație de tehnicieni, sudori, operatori CNC și ingineri, care continuă misiunea nostră; astfel ne putem mândri că ducem tradiția mai departe.

The Manufacturing Process - Picture

PROCESUL DE FABRICAȚIE

Fabricarea începe, în general, cu taierea cu laser a metalului, perforarea, tăierea cu bandă sau lamă și continuă cu îndoirea, roluirea și cel mai probabil, dar nu neapărat – cu operația de sudură pentru asamblare

Featured - Turning & Milling

STRUNJIRE ȘI FREZARE

În atelierul nostru tăiem bucăți întregi de metal pe CNC-uri de strunjit și frezat pentru executarea pieselor care necesită atenție și precizie în microni.

laser-punching-featured

TĂIERE CU LASER, PUNCHING

Există mai multe modalități de tăiere a foilor de oțel sau metal. Pentru forme complexe, mașinile de debitare cu laser reprezintă cea mai bună opțiune. Debitarea cu laser prezintă avantaje în plus față de tăierea cu plasmă.

Serv 8 - Sheet Bending

ÎNDOIRE TABLĂ ȘI ȚEVI

Experiența noastră de lungă durată în prelucrarea metalelor ne-a încurajat să activăm ca producător de oțel. Înțelegem pe deplin și anticipăm comportamentul oțelului la îndoire. Echipa noastră este pregătită să execute o gamă largă de operații de îndoire țevi și tablă, în funcție de nevoile clientului.

Serv 2 - Welding

SUDURĂ

Sudura este o metodă a procesului de fabricație, prin care fuzioneaza metale, utilizând electricitatea, pentru a crea suficientă căldură încât să topească metalul și să se realizeze îmbinarea atunci când are loc răcirea.Toate acestea pot avea loc într-o fracțiune de secundă.

Serv 6 - Powder Coating

VOPSIREA CU PULBERI

Vopsirea cu pulberi reprezintă o modalitate de acoperire cu strat fluid sub formă de pulbere uscată. Spre deosebire de vopsirea convențională cu lichid, realizată cu solvenți volatili, vopsirea cu pulberi se aplică în câmp electrostatic, după care are loc întărirea (prin polimerizare) sub efectul căldurii.

PRINCIPALELE INDUSTRII

Livrăm piese la comandă, ansambluri și subansambluri pentru o gamă largă de echipamente industriale. Ne adresăm unei arii largi de industrii prelucrătoare, astfel că expertiza noastră cuprinde domenii de la industria auto și bunuri de consum, până la echipamente și mașini-unelte. Principalele industrii în care activăm și pentru care prelucrăm sunt: industria auto, prelucrarea industrială a oțelului, mașini-unelte și echipamente, fabricarea oțelului pentru construcții.

PROIECTELE NOASTRE

Vom menține cel mai înalt nivel de profesionalism, integritate, onestitate și corectitudine, în relațiile nostre cu clienții.

Viziunea noastră este să răspundem cererii din industria prelucrătoare și nevoilor de rezolvare rapidă a dificultăților, pentru obținerea rezultatelor scontate, respectând termene stricte. Toate acestea pot fi realizate doar prin intermediul utilizării noilor tehnologii și cu o echipă riguroasă de profesioniști, care să opereze aceste mașini de ultimă generație la potențialul lor maxim. Un atelier care să facă față competiției din zilele noastre, trebuie să întrunească simultan aceste două condiții.

Valorile care ne definesc sunt profesionalismul, integritatea,  onestitatea și corectitudinea  în relațiile noastre cu partenerii, contractanții și furnizorii noștri.

O regulă generală pe care o respectăm este că evităm întotdeauna obținerea profitului pe termen scurt, în favoarea dezvoltării unor parteneriate pe termen lung cu clienții noștri.

Misiunea noastră este aceea de a fabrica rapid și eficient articole de înaltă calitate din oțel, utilizând echipamente robuste, cu ajutorul echipei noastre de profesioniști și aplicând o etică a muncii riguroasă.

P.O.R. 2014 - 2020

SC Stelco România SRL cu sediul în Sat Lunca Câlnicului, Comuna Prejmer, Str. I.C.Frimu, nr. 1, jud. Brașov, cod poștal 507170, a derulat, în perioada 07.05.2018 – 31.07.2020 proiectul „Extindere capacitate de fabricare la Stelco România SRL” având cod SMIS 114780.
–> Informații detaliate proiect <–

Call Now Button