• I.C. Frimu Nr. 1, 507170
    L. Calnicului, Brasov, Romania
  • +40 268 515 111
    office@stelcoro.ro

ACTIVITATEA NOASTRĂ

La Stelco Romania SRL din Brașov, regiunea Transilvania, avem mereu o misiune de îndeplinit: să fabricăm și să livrăm produse și piese care să respecte atât specificațiile cât și cerințele clienților noștri. Nu a fost mereu usor, însă prestăm aceste servicii de foarte mult timp. Suntem la a treia generație de tehnicieni, sudori, operatori CNC și ingineri, care continuă misiunea nostră; astfel ne putem mândri că ducem tradiția mai departe.

Serv 1 - The Manufacturing Process

PROCESUL DE FABRICAȚIE

Fabricarea începe, în general, cu taierea cu laser a metalului, perforarea, tăierea cu bandă sau lamă și continuă cu îndoirea, roluirea și cel mai probabil, dar nu neapărat – cu operația de sudură pentru asamblare.

Featured - Turning & Milling

SCULE ASCHIETOARE: STRUNJIRE ȘI FREZARE

În atelierul nostru tăiem bucăți întregi de metal pe CNC-uri de strunjit și frezat pentru executarea pieselor care necesită atenție și precizie în microni.

laser-punching-featured

TAIERE CU LASER ȘI PUNCHING

Există mai multe modalități de tăiere a foilor de oțel sau metal. Pentru forme complexe, mașinile de debitare cu laser reprezintă cea mai bună opțiune. Debitarea cu laser prezintă avantaje în plus față de tăierea cu plasmă.

Serv 8 - Sheet Bending

ÎNDOIRE TABLĂ ȘI ȚEVI

Experiența noastră de lungă durată în prelucrarea metalelor ne-a încurajat să activăm ca producător de oțel. Înțelegem pe deplin și anticipăm comportamentul oțelului la îndoire. Echipa noastră este pregătită să execute o gamă largă de operații de îndoire țevi și tabla, în funcție de nevoi.

Serv 2 - Welding

SUDURĂ

Sudura este o metodă a procesului de fabricație, prin care fuzioneaza metale, utilizând electricitatea, pentru a crea suficientă căldură încât să topească metalul și să se realizeze îmbinarea atunci când are loc răcirea.Toate acestea pot avea loc într-o fracțiune de secundă. 

Serv 6 - Powder Coating

VOPSIREA CU PULBERI

Vopsirea cu pulberi reprezintă o modalitate de acoperire cu strat fluid sub formă de pulbere uscată. Spre deosebire de vopsirea convențională cu lichid, realizată cu solvenți volatili, vopsirea cu pulberi se aplică în câmp electrostatic, după care are loc întărirea (prin polimerizare) sub efectul căldurii.

Suntem la dispoziția dvs. pentru a vă oferi cele mai bune soluții.

Suntem la dispoziția Dvs. pentru a vă oferi cele mai bune soluții.

Call Now Button