• I.C. Frimu Nr. 1, 507170
    L. Calnicului, Brasov, Romania
  • +40 268 515 111
    office@stelcoro.ro
cnc-image
cnc-image

Fiind un atelier de producție pe loturi, putem executa piese prelucrate care pot fi sudate de alte piese, tăiate sau îndoite în cadrul propriei noastre unități, iar apoi aceste piese strunjite și frezate pot fi asamblate.

Atelier echipat cu cea mai nouă tehnologie oferită de producătorul japonez OKUMA. Cu tehnologia OKUMA avem posibilitatea, prin simpla apăsare a unui buton, de a interschimba uneltele în mod automat, de a muta suportul de scule de tăiat și mesele de lucru și de a executa curbe, forme complexe, găuri și caneluri cu ajutorul unei precizii de microni și cu setări optime.

Atelierul nostru, dotat în prezent cu mașini de ultimă generație pentru operațiuni de strunjire și frezare, oferă posibilitatea de a prelucra piese rapid, economic și cel mai important, conform specificațiilor.

Avem în dotare mașini de frezare pe care tăiem tabla din metal cu dimensiuni de 1.300 x 560 x 610 și mașini de strunjire pe care strunjim piese cu diametrul de 340 mm și lungimea de 950 mm.

Cererea de pe piața manufacturieră, de respectare a celor mai stricte cerințe precum și nevoia de soluționare a problemelor într-un timp cât mai scurt cu scopul de a livra rezultatele scontate, cu termene limită stricte, sunt etape care nu pot fi realizate decât prin intermediul celor mai noi tehnologii și a unei echipe de profesioniști care să opereze aceste mașini de ultimă generație, la potențialul lor maxim. Un atelier care să facă față competiției din zilele noastre trebuie să întrunească simultan aceste două condiții. De altfel, aceste două condiții definesc misiunea companiei noastre, în prezent.

Dacă sunteți interesat să obțineți o evaluare pentru operațiuni de strunjire/frezare, vă rugăm să ne trimiteți desenele dvs STEP. Cu soft-ul nostru CAD-CAM, vom obține o precizie optimă în estimarea timpului de prelucrare pe mașină, pentru a vă oferi un calcul rapid al prețului și cât mai aproape de costurile reale.

Colaborarea cu un furnizor de oțel este esențială; sunt necesare servicii suplimentare precum servicii de tratare termică a oțelului, servicii de tratare a suprafețelor și serviciile unui bun furnizor care să asigure livrarea celor mai bune unelte de tăiat.

cnc-image
cnc-image

FURNIZORI DE OȚEL, FURNIZORI DE SCULE ASCHIETOARE, TRATARE TERMICĂ ȘI TRATAREA SUPRAFEȚELOR

Dacă ne solicitați piese din oțel nealiat, precum C45W (W1.1730) sau slab aliat, precum 42CrMo4 (W1.7225) sau puternic aliat ca X155CrMo 12 1 (W1.2379), le putem executa în atelierul nostru în termen de 24 de ore.

TRATAREA TERMICĂ A OȚELULUI

cnc-image
cnc-image

Tratarea termică a oțelului se referă la încălzirea și răcirea oțelului pentru a modifica și a îmbunătăți proprietățile fizice și mecanice ale acestuia, fără a schima forma și geometria.

Se aplică în principal pentru consolidarea materialelor și pentru creșterea rezistenței acestora la frecare. Dacă tratarea nu se aplică în mod corect, piesele nu vor respecta cerința inițială de proiectare și execuție. Astfel orele de prelucrare, timpul și costurile de transport, precum și orele de asamblare și dezasamblare vor fi în zadar. Deci colaborarea cu un furnizor pentru subcontractarea de servicii joacă un rol major. Bodycode este cel mai important și prestigios furnizor de servicii de procesare termică, din lume, având filiale în peste 23 de țări. Una dintre aceste filiale se află la câteva minute depărtare de unitatea noastră.

Selecția de scule aschietoare joacă, de asemenea, un rol foarte important în oricare dintre procesele de prelucrare. Cu sistemul CAD-CAM și echipamente de ultimă generație se pot obține bune rezultate în final, doar dacă piesele sunt tăiate la viteză mare, iar materialele sunt îndepărtate rapid. De aceea, sculele aschietoare, deși par foarte costisitoare la prima vedere, pot salva costuri semnificative, cu condiția ca aceste mașini să fie selectate corect. La cererea de scule aschietoare care nu sunt disponibile în atelierul nostru, furnizorii noștri se pot mobiliza și le pot livra în 24 de ore. Astfel, putem executa lucrarea în mod rapid și eficient.

SCULE AȘCHIETOARE

cnc-image
cnc-image

Selecția de scule aschietoare joacă un rol foarte important în oricare din procesele de prelucrare. Cu sistemul CAD-CAM și echipamente de ultimă generație se pot obține bune rezultate în final, doar dacă piesele sunt tăiate la viteză mare, iar materialele sunt îndepărtate rapid. De aceea, sculele aschietoare, deși par foarte costisitoare la prima vedere, pot salva costuri semnificative, mai ales dacă aceste mașini sunt selectate corect. La cererea de scule aschietoare, furnizorii noștri se pot mobiliza și le pot livra în 24 de ore. Astfel putem continua lucrarea imediat, fără a aștepta zile întregi livrarea unei mașini.

Deținem o gamă variată de scule aschietoare și suntem oricând pregătiți să achiziționăm altele noi, care să scadă timpul de producție și costurile de prelucrare.

Prelucrarea metalelor reprezintă o cursă contra-cronometru, sunt implicate costuri ale mașinilor achiziționate, deci obiectivul este ca acestea să producă piese cât mai multe și cât mai precis și corect posibil.

Fabrica și Sediul Principal

  • I.C. Frimu nr.1, 507071, Lunca Câlnicului, Brașov, România
  • 0040 268 515 111
  • office@stelcoro.ro
Call Now Button