• I.C. Frimu Nr. 1, 507170
    L. Calnicului, Brasov, Romania
  • +40 268 515 111
    office@stelcoro.ro
manufacture-image

Oțelul și tabla de metal pot fi tăiate în diferite moduri. Însă în cazul cererilor de forme complexe, mașinile de debitat cu laser reprezintă cea mai bună opțiune. Mașina noastră de debitat cu laser AMADA LGG 3015, 3.5 kw CO2 oferă aceeași viteză ca și mașina cu fibră laser și este concepută pentru a tăia materiale groase.
Cu ajutorul tehnologiei de debitare cu laser, puteți elimina necesitatea efectuării unor operațiuni suplimentare de prelucrare, reducând astfe costurile, încă de la demararea proiectelor.
Debitarea cu laser are unele avantaje în plus față de tăierea cu plasmă, întrucât acest proces este mult mai precis și utilizează mai puțină energie la tăierea oțelului și a tablei de aluminiu.
Atât precizia cât și calitatea obținute la debitarea cu laser sunt notabile în comparație cu metodele tradiționale de debitare, deoarece fasciculul laser nu se uzează pe durata proceselor de debitare cu laser. Tehnologia de debitare cu laser ne oferă, de asemenea posibilitatea de a tăia forme complexe, la o viteză similară sau chiar mai mare decât în cazul altor metode de debitare, fără a avea nevoie de extra-unelte. Tehnologia de debitare cu laser asigură un nivel redus de contaminare a piesei de lucru, deci prezintă un avantaj în plus față de tehnica de debitare mecanică.
Debitarea laser ne oferă, în același timp, posibilitatea de a tăia găuri mici, cu detalii complexe și o calitate de excepție la finisare, pentru toate tipurile de secțiune: tabla, placă, tub etc.

PUNCHING

Oferim servicii de punching pentru o gamă largă de materiale, de la metal, la policarbonat și plastic. Punching-ul reprezintă un proces de formare a metalului cu ajutorul unei prese de perforare care exercită presiune asupra unei unelte, numită perforator, în piesa de lucru pentru a realiza o gaură prin forfecare. Punching-ul este adesea cea mai ieftină metodă de execuție a găurilor în tabla de metal, în producții medii spre mari.

Fabrica și Sediul Principal

  • I.C. Frimu nr.1, 507071, Lunca Câlnicului, Brașov, România
  • 0040 268 515 111
  • office@stelcoro.ro
Call Now Button