• I.C. Frimu Nr. 1, 507170
    L. Calnicului, Brasov, Romania
  • +40 268 515 111
    office@stelcoro.ro
manufacture-image

Experiența noastră de lungă durată în prelucrarea metalelor ne-a încurajat să activăm ca producător de oțel. Suntem mândri că reușim să înțelegem pe deplin și să anticipăm comportamentul oțelului la îndoire, dar și în timpul operațiunii de sudură și după operațiunea de sudură. Aceste competențe nu se pot dobândi peste noapte; este vorba mai degrabă de un drum lung și sinuos, de aplicare a cunoștințelor obținute din experiențele anterioare, cu scopul de a respecta cerințe stricte de produse, într-un timp foarte scurt.

Îndoirea cu frână de presă reprezintă un proces dificil de prelucrare. În general, tablele de oțel au mai multe locuri de îndoire. În cazul în care îndoirea nu este efectuată corespunzător, tabla de oțel nu va putea fi asamblată corect sau nu va fi utilizată în scopul inițial sau va ajunge chiar în zona de deșeuri.

În prezent dispunem de două mașini de îndoit AMADA. Putem îndoi articole cu lungimi de până la 4 m și cu o capacitate de îndoire de 180 de tone. Competențele nostre în operațiunea de îndoire sunt excelente. Nu avem nici un motiv să ne temem când îndoim oțel!

special-image

ÎNDOIREA ȚEVILOR

Mașinile CNC de îndoit și roluit țevi de 25- 65 mm, cu grosime de 1,5-3 mm.

Fabrica și Sediul Principal

  • I.C. Frimu nr.1, 507071, Lunca Câlnicului, Brașov, România
  • 0040 268 515 111
  • office@stelcoro.ro
Call Now Button