• I.C. Frimu Nr. 1, 507170
  L. Calnicului, Brasov, Romania
 • +40 268 515 111
  office@stelcoro.ro
manufacture-image

La Stelco Romania SRL în Brașov, regiunea Transilvania, avem o misiune de îndeplinit, să fabricăm și să livrăm produse și piese care să respecte specificațiile și cerințele clienților noștri. Nu este o misiune ușoară, însă prestăm aceste servicii de foarte mult timp. Suntem la a treia generație de tehnicieni, sudori, operatori CNC și ingineri care continuă misiunea noastră; astfel ne putem mândri că ducem tradiția mai departe.

Prelucrarea începe în general cu debitarea cu laser a metalelor, perforarea, tăierea cu bandă sau lamă și continuă cu îndoirea, roluirea și cel mai probabil, dar nu neapărat – cu operația de sudură pentru asamblare, în scopul executării unor produse ca: sisteme de evacuare pentru vehicule, amortizoare pentru generatoare, cadre pentru industria auto, țevi cu protecție pentru poduri ancorate cu cabluri, structuri pentru construcții, piese sudate pentru domeniul agricol ca pantografe, cupe de cereale, furci pentru manipulat paleți.

Pe de altă parte, în atelierul nostru se taie bucăți de metal pe CNC-uri de strunjit și frezat, pentru executarea pieselor care necesită o precizie de microni.

În fabrica noastră de 4.000 mp, operăm mașini de debitare cu laser care pot tăia oțel cu grosimea de până la 20 mm, mașini de indoit cu frână de presă care pot îndoi tabla de oțel cu grosimea de până la 15 mm și lungimea de 2 metri, mașini unelte de îndoit țevi care pot îndoi țevi de 65 x 1.5 mm, mașini de perforat, mașini de tăiat cu bandă și lamă care pot tăia la Ø400, mașini de strunjit și frezat, prese mecanice, mașini de roluire a tablelor de metal și de aplicare a vopselei prin pulverizare sub formă de pulberi. De asemenea, dispunem de grupuri de CNC-uri de strunjire cu masă de lucru maximă de până la 1.000x500mm și grupuri de mașini de frezare cu diametrul maxim de frezare de 340 mm și lungime de 950 mm.

 • Capacitate
 • Satisfacția Clientului
 • Etică Profesională

Nu întotdeauna intreprinderile mijlocii cu mai puțin de 100 de angajați sunt echipate cu o gamă atât de largă de mașini care să înlesnească atâtea operațiuni de prelucrare și să execute o gamă atât de variată de produse și subansambluri care necesită piese obținute la rândul lor prin diferite operațiuni de prelucrare.

La Stelco urmărim să devenim buni profesioniști și să atingen un nivel ridicat de satisfactie a clientului. Experiența noastră vastă ne-a ajutat să trecem prin multe provocări și dificultăți de-a lungul timpului, deci am învățat să ne adaptăm condițiilor unor proiecte complexe.<br />

Vom menține cel mai înalt nivel de profesionalism, integritate, onestitate și corectitudine în relațiile cu partenerii, contractanții și furnizorii noștri. O regulă generală pe care o respectăm este că evităm întotdeauna obținerea profitului pe termen scurt, în favoarea dezvoltării unor parteneriate pe termen lung cu clienții noștri.

Fabrica și Sediul Principal

 • I.C. Frimu nr.1, 507071, Lunca Câlnicului, Brașov, România
 • 0040 268 515 111
 • office@stelcoro.ro
Call Now Button